Özellikle her çeşit baklava üretimi ve bunun yanı sıra su ve kol böreği üretiminde kullanılır.
Sade borek, kol boregi, boyoz boregi, milfoy hamuru ve endustriyel olarak makinede baklava yufkasi uretiminde kullanilir.
Endüstriyel yufka ve milföy üretiminde kullanılır.
Kruvasan, poğaça, açma, pandispanya, paskalya, kurabiye gibi unlu mamüllerin çeşitlik ürünlerin üretimlerinde kullanılır.
Endüstriyel ve el yapımı lavaş üretiminde kullanılır.
Pide ve Konya usulü etli ekmek üretiminin yanı sıra kayseri pidesi yapımında paçala katılarak kullanılan özel tandırlık undur
Tünel, matador ve döner fırınlarda ekmek üretiminde kullanıldığı gibi karafırın ve borulu fırınlarda da kullanılır. Tek başına kullanılabileceği gibi daha kuvvetli unlarla da kullanılabilir
Endüstriyel otomasyon sistemde ve geleneksel metotlarda sandviç ekmeği üretiminde kullanılır.
Endüstriyel otomasyon sistemde ve geleneksel metotlarda tost ekmeği üretiminde kullanılır.
Endüstriyel ve geleneksel pizza üretiminde kullanılır.
Pide ve Konya usulü etli ekmek üretiminin yanı sıra simit yapımında paçala katılarak kullanılan özel tandırlık undur
Sade börek, kol böreği , boyoz böreği, milföy hamuru ve endüstriyel olarak makinede baklava yufkası üretiminde kullanılır.
Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.
Buğday unu | |
---|---|
Askorbik Asit (Antioksidan) | |
Kül KM’de (%) | max 0,56 |
Protein KM’de (%) | Min %7 |
Besin Öğeleri | (100g İçin) |
---|---|
Enerji (Kj ve kcal) | 1436/343 |
Yağ (g) | 0,8 |
-Doymuş Yağ (g) | 0,3 |
Karbonhidrat (g) | 73 |
-Şekerler (g) | 6,1 |
Lif (g) | 2,2 |
Tuz (g) | 0,05 |
Protein (g) | 12,3 |