ÜRÜNLERİMİZ

BAKLAVALIK

Özellikle her çeşit baklava üretimi ve bunun yanı sıra su ve kol böreği üretiminde kullanılır.

BÖREKLİK

Sade borek, kol boregi, boyoz boregi, milfoy hamuru ve endustriyel olarak makinede baklava yufkasi uretiminde kullanilir.

YUFKALIK

Endüstriyel yufka ve milföy üretiminde kullanılır.

ÇEŞİTLİK

Kruvasan, poğaça, açma, pandispanya, paskalya, kurabiye gibi unlu mamüllerin çeşitlik ürünlerin üretimlerinde kullanılır.

LAVAŞLIK

Endüstriyel ve el yapımı lavaş üretiminde kullanılır.

PİDELİK

Pide ve Konya usulü etli ekmek üretiminin yanı sıra kayseri pidesi yapımında paçala katılarak kullanılan özel tandırlık undur

EKMEKLİK

Tünel, matador ve döner fırınlarda ekmek üretiminde kullanıldığı gibi karafırın ve borulu fırınlarda da kullanılır. Tek başına kullanılabileceği gibi daha kuvvetli unlarla da kullanılabilir

SANDVİÇLİK

Endüstriyel otomasyon sistemde ve geleneksel metotlarda sandviç ekmeği üretiminde kullanılır.

TOSTLUK

Endüstriyel otomasyon sistemde ve geleneksel metotlarda tost ekmeği üretiminde kullanılır.

PİZZALIK

Endüstriyel ve geleneksel pizza üretiminde kullanılır.

ELEKALTI-TANDIRLIK

Pide ve Konya usulü etli ekmek üretiminin yanı sıra simit yapımında paçala katılarak kullanılan özel tandırlık undur

Süperalpam

BÖREKLİK UN

Sade börek, kol böreği , boyoz böreği, milföy hamuru ve endüstriyel olarak makinede baklava yufkası üretiminde kullanılır.

AMBALAJ ŞEKLİ

50 kg
Propilen Çuval
25 kg
Kraft Çuval
Silobas

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek miktarda gluten içerir.
  • Yüksek oranda su kaldırmasından dolayı daha fazla ürün elde edilebilmesi
  • Üretim esnasında dirençli hamur
  • Yufka açımı esnasında kolay açılma ve yırtılmama
  • Yufka açımı esnasında kurumama
  • Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme özelliği
  • Hamurun bekleme safhasında yufka açımına kolaylık sağlayabilecek elastikiyeti gösterme özelliği
  • Böreğe ekstra lezzet verme özelliği
  • Pişirme esnasında kenar yapmama özelliği
  • Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme özelliği
  • Böreğin parlaklığını uzun süre koruyabilme özelliği
  • Standart ürün elde edebilme özelliği
  • Böreğin piştikten sonra görünümünü uzun süre koruyabilme özelliği
  • Ürünün iyi kabarma özelliği

SAKLAMA VE DEPOLAMA

Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde korunmalıdır.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9 aydır.

İÇİNDEKİLER

Buğday unu
Askorbik Asit (Antioksidan)
Kül KM’de (%) max 0,56
Protein KM’de (%) Min %7

BESİN ÖĞELERİ

Besin Öğeleri (100g İçin)
Enerji (Kj ve kcal) 1436/343
Yağ (g) 0,8
-Doymuş Yağ (g) 0,3
Karbonhidrat (g) 73
-Şekerler (g) 6,1
Lif (g) 2,2
Tuz (g) 0,05
Protein (g) 12,3

KATEGORİ